lör 28 apr. | Yoga Karlskrona

POP UP CLASS: Rocket Yoga!

Annette Wärme gästar Yoga Karlskrona - missa inte chansen att prova på Rocket yoga! Vi kommer på ett lekfullt sätt närma oss oss olika armbalanser och upp-och-nervända positioner som tex bakasana, astakravasana och tripod headstand. Passar alla med någon yogavana.
Registrering är stängd
POP UP CLASS: Rocket Yoga!

Tid och plats

28 apr. 2018 11:00 – 12:30
Yoga Karlskrona, Bredgatan 14, 371 32 Karlskrona, Sverige

Om evenemanget

Rocket vinyasa yoga är baserad på Ashtanga yogans första serie, med inslag från 2:a och 3:e serien. Rocket är skapad för att återuppväcka nervsystemet, fylla på med livsenergi, prana, samtidigt som den ger dig frihet i din yogapraktik. Det som är så fantastiskt med Rocket är att blockeringar frigörs i kroppen och du blir oerhört stark, samtidigt som det är lekfullt. Du bygger upp styrka och smidighet på ett prestigelöst sätt, vilket gör att du klarar det du trodde inte var möjligt!

OM ANNETTE WÄRME

Annette är utbildad yogalärare (RYT 200h) i Ashtanga Vinyasa och har undervisat yoga sedan 2013. Hon är även certifierad i Rocket Vinyasa och utbildad Yinyogalärare. Hennes klasser är energifyllda och tillåter dig att få utmana dig själv på ett glädje- och lekfullt sätt, utan några som helst prestationskrav. Yogan ska vara en stund för dig att få landa i dig själv, att bara få vara. Vill du veta mer om Annette kan du besöka awyoga.se.

Biljetter
Pris
Antal
Totalt
  • POP UP CLASS: Rocket Yoga!
    170 kr
    170 kr
    0
    0 kr
Totalt0 kr