lör 05 maj | Yoga Karlskrona

Yoga dag!

Pure Yoga från Karlshamn gästar oss på Yoga Karlskrona och bjuder på yoga jam och dynamisk hatha yoga!
Registrering är stängd
Yoga dag!

Tid och plats

05 maj 2018 11:00 – 15:30
Yoga Karlskrona, Bredgatan 14, 371 32 Karlskrona, Sverige

Om evenemanget

Yogajam med Rebecka och Mikael Magnusson kl 11.00-12.30

Följ med på en härlig inre yogaresa utöver det vanliga. Flödande yoga i samspel med gitarr och trumma. Rebecka är utbildad yogalärare med Ashtanga yoga i grunden. Hon har över tio års erfarenhet och har undervisat i yoga sedan 2007. Hennes sätt att undervisa är pedagogiskt och varierande. Allt från dynamisk utmanade vinyasa flow till mjuk och avslappnande yin. Rebecka ser yogan som ett livselixir, ett verktyg att ta med i dagliga livet och ett sätt att rena kropp och sinne. Mikael har skapat med gitarren och trummorna sedan många år tillbaka, där får han utlopp för sin inre kreativitet. Dagen till ära kommer han spela live musik under yoga klassens samt avsluta med en trummeditation.

Hatha Yoga med Sofie Dahl kl 14.00-15-30

Är du nyfiken på Hatha Yoga? Vill du finna en inre balans genom fysiska övningar? Nyligen hemkommen från Indien guidar Sofie dig igenom ett 90 minuters dynamiskt Hatha Yoga pass där du får utmana din balans, styrka, andning och rörlighet. Passet avslutas med en kortare meditation. Alla nivåer välkomna!

Sofie har utövat yoga i mer än 20 år och är utbildad yogalärare vid Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm. Grunden i Sofies yoga är Hatha Yoga, med inriktning på Anusarayogans alignmentprinciper och den indiska läkekonsten Ayurveda. Sofie är även certifierad Anti-Gravity Yoga instruktör. Hon har undervisat i Stockholm på bland annat Bonsai Yoga, Yogaire och SATS. Efter 20 år i Stockholm flyttade Sofie tillbaka till sin hemstad Karlshamn 2016. Hon undervisar nu Hatha Yoga på Pure Yoga i Karlshamn. På sina klasser vill Sofie förmedla en stämning där deltagarna känner sig trygga nog att släppa på prestigen. ”Att arbeta utifrån sina egna förutsättningar är viktigt för att inte gå miste om de fysiska och mentala fördelar yogan ger,” säger Sofie. ”Om du är nybörjare, börja med det mest grundläggande, andningen, och bygg sedan sakta men säkert upp din kropp med hjälp av lika delar engagemang, tålamod och humor! Börja där du är, använd det du har och gör vad du kan.”

Biljetter
Pris
Antal
Totalt
 • Yoga Jam kl 11.00-12.30
  250 kr
  250 kr
  0
  0 kr
 • Hatha Yoga kl 14.00-15.30
  170 kr
  170 kr
  0
  0 kr
Totalt0 kr